Oj, är den här fortfarande på?

Tanken var att jag skulle blogga som vanligt varje dag medan jag var på jodoläger i Stockholm. Som synes blev det inte så. Schemat var fullspäckat och de enstaka stunder då vi faktiskt var lediga var jag för trött för att göra något annat än att sova. Jag ber om ursäkt för det bristande uppdaterandet och kommer i gengäld att skriva så mycket jag orkar nu under den sista semesterveckan.

Bland annat…
* Återbesök på Game On
* Elite: Dangerous-betan har börjat
* Första Dark Souls II-DLC ska spelas igenom
* Förmodligen lite kommentarer på Cryteks missöden
* Final Fantasy-skivor
* Lego-träff
* Resten av Harry Potter-filmerna

Och mer allt eftersom jag kommer på. Men nu ska jag packa upp och inrätta ett biohazardområde för min keikogi, som är cirka fem kilo tyngre av impregnerad svett efter en veckas träning i skoningslös sol…

Lämna ett svar