Ommöblering i gamerhörnan

För att ha någonstans att ha mitt nybyggda och nyköpta Lego köpte jag tidigare Ikeas Expedit, som jag hade tänkt stapla ovanpå mina befintliga hyllor eller möjligen sätta upp på väggen. Men det blev inte bra, den var alldeles för djup och matchade inte mina Billy överhuvudtaget. Så jag fick invänta ännu en Ikea-sväng (tjugo mil till närmaste butik, hurra Norrland) för att komplettera.

Expediten har nu åkt ut i hallen och med fyra lådor blivit en riktigt snygg byrå. En av de lägre Billy-hyllorna har hamnat i förrådet och rymmer ett gäng flyttlådor. Istället har jag ännu en fullängds-Billy, som rymmer både Lego och spel. Framöver är tanken att bygga ut Lego-grejerna till mer kompletta dioraman samt förmodligen plocka ner det blå skeppet och fortet. Spelhyllorna har plats över till nästa generation, så där klarar jag mig ett tag. Och till vänster skymtar hörnhyllan där jag förvarar gräddan av mina 300 toppspel…

Längst fram finns ett annat nyköp, en Maxim-soffa från Mio. Relativt billig för en ny soffa (herregud vilka priser det är i vanliga fall), men rejäl och stabil. Och dessutom mindre bred än min gamla slitna soffa, vilket är ordentligt viktigt i mitt prylfyllda vardagsrum. Nu är jag i alla fall pank, men rätt nöjd för tillfället.

billy_ny

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 svar till Ommöblering i gamerhörnan

 1. Erik Malm skriver:

  Blir till att ta med sig ASUS-skärmen, då…. Teknikens under, my posterior. `_´

 2. Mikael skriver:

  Faktum är att den troligen ska ut, jag har inte plats att ha den stående.

 3. Erik Malm skriver:

  LOL, ”Twilight”-boxen till höger. ^_^

  I framtiden tycker jag att vi spelar alla fightingspel på den mindre, nästan laggfria TV:n. Vill också testa Shadow Over Mystara (pax för att vara Cleric!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.