På väg mot fullständig pyromantik

Jag har haft väldigt kul med min pyromancer i Dark Souls II på sistone. Det är lite obalanserat bara. Vissa sektioner är ohyggligt svåra eftersom fienderna tål eld väldigt bra, och vissa leker man sig igenom. Efter ett tag började jag sikta på att skaffa alla magier för att få tag på trofén, och det såg görbart ut. Tills jag insåg att jag behövde besegra Sir Alonne i Brume Tower.

Saken med Brume Tower är att hela stället är täckt av aska och eld, och nästan varenda fiende är extra tålig mot eldmagi. Så det gäller att välja sina strider och sikta rätt, så inte magin hinner ta slut innan nästa påfyllning. Fume Knight var en rejäl utmaning och jag valde till slut att kalla på hjälp. Det är ofta folk där så det gick bra, men det är värre med Sir Alonne. Dels är det en himla besvärlig väg fram till honom och dels är han troligen ännu svårare i sig, så folk verkar inte orka med det. I gengäld finns det två NPC att kalla på, men tar man med sig båda så tål Sir Alonne ännu mer skada.

Efter kanske femton-tjugo försök lyckades jag faktiskt besegra honom, och jag hade sinnesnärvaro nog att spara inspelningen. Så nu har jag testat Share Factory, som är ett mycket smidigt videoredigeringsverktyg direkt på Playstation 4, och laddat upp min bedrift. Det är knappast det snyggaste sättet att besegra Alonne, men det gick.

Lämna ett svar