PSN är nere

Ingen vet riktigt vad det beror på, om det är en massiv hackerattack för att hämnas Geohot (som gjorde upp med Sony och kom relativt lindrigt undan men är förbjuden från att hacka deras produkter igen), om det är vanligt underhåll, om Portal 2-köparna har överbelastat tjänsten så till den milda grad eller om någon på Sony har råkat slita ut en kabel, men PSN har varit nere under dagen och ännu finns inga besked om när det kommer igång igen. Typiskt, precis när jag tänkte köpa på mig Y’s-samlingen för att ge min PSP en sista (?) genomkörare.

Taskigt läge om du var sugen på att spela Final Fight: Double Impact eller Bionic Commando Rearmed 2 alltså. Och det får mig ännu en gång att fundera på den dagen då PSN faktiskt stängs ner för gott. Inte nog med att en massa spel då kommer att vara försvunna för alltid (eller tills någon lyckas emulera grejerna), vi kommer inte att kunna ladda ner spel vi har köpt en gång i tiden. Trots att Steam, XLA, PSN och Virtual Console erbjuder så mycket spännande är det alltid något jag har i bakhuvudet som stoppar mig från att köpa på mig precis allt. För att inte tala om prenumerationstjänster som PSN+ och Onlive.

Det här inlägget postades i Playstation 3, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till PSN är nere

  1. DA skriver:

    Jag tror att dagen det då händer så släpper nog Sony en update så att man inte behöver PSN för att kunna spela spelen, om det skulle hända i vår livstid. Ja, eller så får dom feta protester från olika håll som har lagboken med i sin hand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.