Rainbow Mika återvänder till Street Fighter V!

Okej, detta var en överraskning. Det hade kanske varit en ännu större överraskning om hon inte hade varit en av de mest envisa kandidaterna på diverse läckta listor, men ändå. ”Rainbow” Mika Nanakawa har tidigare bara varit med i Street Fighter Alpha 3, där hon piggade upp stämningen med sin ohejdbart käcka kostymwrestling. Hon verkar inte ha förändrats särskilt mycket förutom att hennes urringning har gjorts mer framträdande, men hon är ändå rätt unik då hon kan kalla på sin tagteam-partner Nadeshiko Yamato i tid och otid. Att Nadeshiko, som ursprungligen bara fanns i artwork från Alpha 3, dyker upp så här stort är verkligen kul.

Och nu är vi återigen mer eller mindre på spåret för de läckta listorna. Kan vi hoppas på att det innebär att Alex, Karin och Urien dyker upp snart?

2 tankar kring ”Rainbow Mika återvänder till Street Fighter V!

  1. Mikael Inläggsförfattare

    V-Triggern är olika varianter på att kalla in Nadeshiko. V-Skill är en Focus-liknande buff där hon snackar skit i mikrofon.

  2. Erik Malm

    Waaaaaah! So hype! Hennes V-Trigger blir antagligen Sardine Beach Special (”springa-fram-och-tillbaka”-supern från SFA3).

    Nu är det enda som saknas en roligare superattack, gärna med inhopp från hennes tränare Yoko Harmageddon….

Lämna ett svar