Så var Firelands här till slut

Efter sju månaders väntan är Firelands äntligen släppt. Jag har ingen brådska att sätta igång med dailies och sånt eftersom jag ändå inte kommer att räda, och därför är stora delar av patchen irrelevant för mig i nuläget. Däremot hoppade jag genast in för att hänga med i uppdraget kring Thrall.

Jag har inte direkt haft koll på Aggra, kanske eftersom jag aldrig spelar Horde. Hon poppade därför upp rätt oväntat i Nagrand inför kataklysmen. Men nu blev det ändring på det. Uppdragen kretsar förstås kring Thrall och Aggra, och även om de är tämligen enahanda är det fullproppat med karaktärsutveckling och handling, vilket förstås är trevligt. Det tog inte mer än kanske tjugo minuter och förutom ett mysigt slut (ovanligt mysigt för att vara Blizzard, jag väntade mig bara att något överjävligt skulle hända) fick jag också en ordentlig ny mantel.

En bra inledning på Firelands alltså. Det återstår att se om det finns något mer att göra för en icke-rädare nu eller om jag ska gå tillbaka till att spela med min shaman och paladin.


Stundens allvar förtogs möjligen en aning av en gnom med en ballong.

Lämna ett svar