Sanslöst dyr Alucard beställd

Jag har lyckats ducka för First4Figures hittills. Deras grej är att designa ohyggligt detaljerade och ohyggligt dyra figurer. Bland annat gjorde de för länge sedan en Samus från Metroid Prime och hennes skepp. Det finns figurer från Dark Souls inklusive Ornstein. De har också gjort Dracula från Lords of Shadow, som var lätt att ignorera. Även Simon Belmont, som alltid sett korkad ut i sin Conan-stil.

Men inte Adrian Fahrenheit Tepes. Om någon vill veta hur man får mig att spendera runt 5000 kronor för en spelstaty, så här går det till.

alucard_first4figures

53 cm hög, 36 cm bred, över sex kilo. Det finns tre varianter att beställa nu och den här har förutom Alucard Sword även Crissaegrim (och Alucard Shield, fast den lär jag aldrig använda). Det finns också en med röd mantel. Och alla bilder jag har sett (plus en video) ser sanslöst tjusiga ut. First4Figures har bra rykte överlag, så jag hoppas på ett mästerverk. Som förstås kommer att få hedersplatsen i min gamerlya.

Det här inlägget postades i Prylar, Retro, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Sanslöst dyr Alucard beställd

  1. Tim skriver:

    Ditt försäkringsbolag kommer snart inte vilja med och försäkra ditt hem…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.