Seong Mi-Na och Astaroth bekräftade!

Yay! Både Seong Mi-Na och Astaroth återvänder till Soul Calibur VI! Den sistnämnda bryr jag mig till 99% inte om, men han erbjuder i alla fall ett moveset att göra Rock av (för Rock tror jag inte har någon chans). Mi-Na var ju trots allt min andra favorit efter Siegfried och var däremot lite osäker, hon försvann ju i Soul Calibur V och även om hon direkt dök upp i det där F2P-skräpet så kändes hon lite mer som en högoddsare. Men nu har jag återigen en riktig hillebardkaraktär och Mi-Na själv ser … okej ut. Rosa har aldrig varit hennes färg men det är bättre än grönt i alla fall. Allra helst borde hon ha rött, men det får duga. Hennes kläder påminner lite om i Soul Calibur III fast med ännu mer underboob. Håhåjaja. Jag får hoppas på att CAS-verktyget ger lite bättre alternativ. Hon har ju i alla fall så generiska kläder att man borde kunna skapa en lämplig ersättning.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, Spel, Xbox One och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Seong Mi-Na och Astaroth bekräftade!

  1. Erik Malm skriver:

    Astaroth har för mycket Nightmare-klor på axlarna, men ser åtminstone bättre ut än femmans elaggregat-på-ryggen och robotrustning. Hans Critical Edge borde givetvis vara en Kinniku Driver* med yxan under motståndarens haka, men den här får duga.

    https://www.youtube.com/watch?v=qJsAF7XKhg0

    Mi-Na har jag aldrig brytt mig om, men hellre henne än Hwang, Yunseong, Li Long, Rock eller Cassandra (som vi nog dessvärre inte slipper).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.