Shoppar kläder

Det behövs lite mer kläder i garderoben, så antingen blir det till att springa och tvätta… eller så kan jag passa på att köpa några fler. Jag valde det sistnämnda för tillfället, och hittade efter många om och men en riktigt tjusig Metroid-tröja på Fangamer.net. Eller två faktiskt, så jag köpte både Visor och Chozaglyph. Inte så farlig frakt heller, nu får vi se hur lång tid det dröjer. En haiku-spottande mejlrobot har i alla fall meddelat att de är på väg.

Annars fanns det mycket kul på ThinkGeek.com (och inte bara kläder), men frakten var helt vansinnig och dessutom vet jag inte om jag BEHÖVER en Portal 2-sentry i plysch, även om den talar. Jag var också lite sugen på den här Amiga-inspirerade tröjan på Shirtstore.se, men jag skulle vilja ha något riktigt typiskt Amiga. En Guru Meditation-tröja kanske.

Det vore i så fall inte så svårt att ordna på sajter där man kan specialbeställa egna motiv. BlueCotton.com kan också trycka vitt vilket öppnar upp ännu fler möjligheter, men lite dyrt är det om jag inte hittar ett riktigt enastående motiv.

Lämna ett svar