Smokescreen är klar!

Idag satt jag ihop det sista av Smokescreen och kunde börja med dekalerna. För att kolla att allt satt som det skulle hade jag honom i bilform. Nu lär han väl i praktiken aldrig mera ta den formen eftersom det är ett himla mackel att byta, så jag passade på att bära ut alltihop utomhus i solskenet för att ta bilder, för ”lacken” blev verkligen fantastisk när jag hade tagit bort skyddsplasten.

Jag sparar de flesta bilderna till min stora presentation, när jag har gjort klart hans vapen (ett silverfärgat gevär och axelkanoner), men jag känner mig tvungen att dela med mig av den här bilden eftersom den blev riktigt bra.

Som du kan se har jag stoppat in de stora sponsorerna som Electramotive-teamet och Don Devendorf ursprungligen hade i början av 80-talet, och ersatt resten med några passande logotyper. Men det blir det mer av i den stora presentationen.

En tanke kring ”Smokescreen är klar!

Lämna ett svar