Snart är tidernas bästa westernspel mitt…

Nu sitter alltså Virtua Fighter 3 i mitt arkadkabinett men det ska snart ändras. Inte för att Virtua Fighter 3 är dåligt men för att det finns så många spel som är bättre. Ett av dem är Sunset Riders, Konamis övercharmiga arkadshooter, ett av de få arkadspelen jag någonsin har klarat. Det var en av anledningarna till att köpa kabinettet och jag har redan hittat ett exemplar. Jag måste bara kolla att jag inte har slösat för mycket pengar på annat jox i helgen.

Sen återstår bara att faktiskt bygga den där adaptern för att kunna köra vanliga JAMMA-spel på Model 3-systemet, vilket inbegriper att löda fast 56 sladdar på stift som passar i befintligt kablage samt fixa dit ett till strömaggregat för att driva det nya. Där har vi den spännande biten i att äga en arkadmaskin…

Vilda västerns tuffaste gäng, pastellfärger eller inte, snart i ett fräscht kabinett nära mig (cirka fyra meter). Det enda jag kommer att sakna är möjligheten att spela fyra…

Det här inlägget postades i Retro, Spel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Snart är tidernas bästa westernspel mitt…

  1. Leorio skriver:

    Härliga färger! Får mig att tänka på det där Sailor Moon spelet till SNES…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.