Snyggt jobbat, Discshop

Idag anlände äntligen Blu-Ray-versionen av Lord of the Rings-trilogin, förlängda. Jag lyckades hålla ut och nu ska det bli ett rent nöje att maratonkolla de här filmerna, kanske i helgen. Fast det var på håret att jag fick dem. Jag beställde dem från Discshop den 16 juli och passade på att slänga med Kick-Ass som jag inte har hunnit se än, och Fantasia som ju ska vara en riktigt udda film. Jag väntade mig dem på onsdag eller så men när inte filmerna dykt upp på fredag ringde jag. Av någon briljant anledning hade Discshop skickat dem till min fem år gamla adress i Örebro trots att jag inte loggat in och att jag tydligt angett min Östersund-adress på beställningen (och bekräftelsen). En ny uppsättning skickades i måndags.

Så öppnar jag lådan och plockar fram Lord of the Rings, Kick-Ass och… Fantasia 2000? Ja, det blev den typ 60 år nyare nytolkningen istället för originalet. Så nu har jag fått vända mig till kundtjänst igen så får vi se vad som händer.

Jag brukar växla mellan CDON och Discshop när jag beställer film eftersom jag gärna ser lite konkurrens på den svenska marknaden men nu vete sjutton om jag tänker beställa något mer från Discshop. Värt att påpeka är att även kvittot till den nya beställningen är utställt på Örebro…

Men men. Solen skiner, kycklingen till tandoori-middag är på tining och nu ska jag sätta mig på balkongen och dricka milkshake och läsa Bilbo för typ elfte gången. Kunde vara värre.

Lämna ett svar