Speltidningen för en retronörd

Idag anlände mitt första nummer av helårsprenumerationen på Retro Gamer. Jag har köpt sporadiska nummer förut, oftast när jag ska ut och åka, och de är alltid proppfulla med spännande grejer. Dels förstås saker jag redan gillar, men tidningen har också öppnat mina ögon för andra intressanta titlar som Rares (eller Ultimate Play The Game som de hette) tidiga spel Sabrewulf och Knight Lore, eller i största allmänhet gett lite inblick i gamla spelutvecklare som Imageworks, First Star Software eller gänget som skapade Dungeon Master.

Låt oss kolla vad som finns i det här smockfyllda numret:

* Nyhet om multiretrokonsolen RetroN 5
* Jättefeature om Sega Master System
* Historien bakom Breakout
* Capcoms 30 bästa spel
* Feature om The Lost Vikings
* 35-årsjubileum för Space Invaders
* Naughty Dog-special
* Feature om Myst
* Hyllning till Kuru Kuru Kururin
* Historien bakom Thief: The Dark Project

Mycket att läsa, och det tänker jag börja med… nu!

Lämna ett svar