Star Trek är… inte illa

Lite oväntat damp det senaste Star Trek-spelet (lämpligt nog kallat Star Trek kort och gott) ner i brevlådan idag. Jag hade inte alls följt det, men filmen var ju helt okej och jag har en liten, liten, liten latent Trekkie i mig, så det var helt klart intressant. De som har recenserat det redan är däremot inte nådiga.

Efter ett gäng timmar är jag faktiskt rätt förtjust i det, även om jag instämmer i att det är opolerat å det grövsta. Det buggar till höger och vänster och det är ibland rejält otydligt vad man ska göra, men i gengäld är eldstriderna helt okej (om än stulna från 493 andra tredjepersonsskjutare den här generationen) och kemin mellan Kirk och Spock fungerar riktigt bra.

Jag har en bra bit kvar, tror jag, så jag slutar för kvällen. Men om inget enastående händer så tror jag att jag vet hur detta ska bedömas.

startrek01

”Kapten! Denna situation är högst ologisk!”

Lämna ett svar