Street Fighter EX återvänder! (inte)

Ack, nu är den här, åtminstone i Japan, dagen då inget går att lita på. Och Arika har lagt ner ohyggligt mycket möda på ett aprilskämt som visar en modern tolkning av tre av de egna figurerna från Street Fighter EX: Kairi, Hokuto och Garuda. Visst är det stelt och inte supersnyggt modellerat men ändå, att sätta ihop rörelsemönster och återskapa mycket av tre karaktärers specialare är extremt mycket arbete i onödan.

Det ryktades att Garuda skulle vara en av nykomlingarna i Street Fighter V vilket vore fullständigt befängt då han är en dundertrist karaktär, men annars hade jag faktiskt gärna sett några EX-figurer dyka upp som gäster. Hokuto, Pullum och Darun är fortfarande favoriter, även om koncepten delvis har använts redan i andra sammanhang.

Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar till Street Fighter EX återvänder! (inte)

 1. Erik Malm skriver:

  Vore för övrigt kul om Chun-Li och Juri fick de där utstyrslarna som extrakostymer.

 2. Mikael skriver:

  Ah, spännande. Jag lyckades vinna mot Juri två gånger men det tog ett antal försök. Och jag som trodde att jag hade järnkoll på SF-trivia. Jag skulle dock tro att jag klarar mig bättre än majoriteten.

 3. Erik Malm skriver:

  Och se för all del till att spela det här spelet innan det tas bort – oväntat svårt:

  http://shoryuken.com/2017/03/31/take-the-april-fools-day-street-fighter-academy-quiz-on-the-cfn-portal-site/

 4. Erik Malm skriver:

  Saknar visserligen några av karaktärerna och animationerna från EX-serien, men sannerligen inte combosystemet (normal -> special -> Super- > Super- > Super).

  Doctrine Dark förblir emellertid den coolaste Street Fighter-karaktären någonsin (och platsar utan tvivel på topp tio oavsett spelserie).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.