Terry kommer till Fighting EX Layer!

Wow. Det hade ju varit lite lustigt om Capcom hade lånat ut en Street Fighter eller två till Fighting EX Layer, men nu är det istället SNK som skickar över självaste Terry Bogard (som nyligen röstades fram som SNK:s största stjärna). Utöver karaktären kommer även hans klassiska Fatal Fury-bana ombord på ett tåg att finnas med. Oklart hur mycket han kommer att kosta, för jag tvivlar på att han blir gratis.

Samtidigt bekräftades även Sharon och Area, och Vulcano Rosso och Pullum Purna är ju bekräftade sedan förut och kommer att släppas någon gång under augusti-september. Så trots en lite skakig start verkar det faktiskt rulla på för Arika med det här spelet, vilket är jättekul. Det är inte världens bästa fightingspel men det har sin egna spelstil och är kul som omväxling.

Om de sedan tänker låna in gästfigurer, frågan är vilka fler vi kan tänkas få. Tänk om Arika, av alla utvecklare, skulle bli de som slutligen får en crossover mellan samtliga fightingspelmakare.

Det här inlägget postades i Playstation 4, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Terry kommer till Fighting EX Layer!

  1. Josef skriver:

    Fysiskt version skulle vart a dream come true. Hoppas verkligen i framtiden. Med mer innehåll också såklart

  2. Erik Malm skriver:

    …och till SNK Heroines Tag Team Frenzy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.