The Expendables blir spel

Machopuckorullen The Expendables visade sig vara oväntat charmig, och jag ser fram emot uppföljaren med spänning. Nu utannonserar Ubisoft att ett spel ska släppas, som bryggar glappet mellan filmerna. I huvudrollerna finns Barney Ross, Gunner Jensen, Hale Caesar och Yin Yang (det vill säga Stallone, Lundgren, Crews och Li) som ska skjuta sig fram genom enorma horder av skurkar. Det ser ut att bli ett riktigt skönt klassiskt shoot’em up i stil med Ikari Warriors eller Mercs, och det är någon sorts skön symmetri i att den typen av spel baserades just på actionrökare med Stallone och grabbarna till att börja med. Finns det någon nackdel så är det väl att nykomlingarna från tvåan inte får vara med, så vi får vänta ett tag till på att spela som Chuck Norris. Det framgår inte heller av pressreleasen vem som utvecklar spelet, jag hoppas bara att det inte är Double Helix eller Backbone som båda lyckats sabba en så enkel spelidé. I en perfekt värld skulle det vara Housemarque men det kan vi kanske inte hoppas på? Det släpps senare under sommaren så snart vet vi i alla fall.

Det här inlägget postades i Film, PC, Playstation 3, Spel, Xbox 360 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.