The Neverending Avdank

Ack. Nu har jag ju kortlekarna i min hand, kompletta med boxar och allting. Det hade varit så enkelt att bara trycka på knappen och beställa en trave till och börja sälja. Men givetvis fanns det några pyttesmå missar. Det var felaktiga citattecken på ett ställe (orsakat av en kopiering från ett annat program) och ett felaktigt ord på ett annat. Bara att redigera, spara om korten, krympa ner dem till det formatet som tryckeriet vill ha, och lägga in i det hyfsat användarvänliga systemet på Drivethrucards. Klart?

Nej, efter lite diskussioner beslutar vi på Mullejaurspel oss för att justera ett uttryck, som visar sig förekomma på åtta olika kort. Så det blir samma procedur där. Halvvägs genom inser jag att jag glömde att toggla ett lager på ett av de första korten, så jag får göra om det också. Sen eftersom jag ändå behöver göra ändringar i båda spelen så passar jag på att uppgradera Silver med den nya bilden jag ritade nyligen. Och så behöver jag förstås byta ut samma bild på ett annat kort där den förekommer. Klart?

Det får vi banne mig hoppas, för så snart PDF:erna har snurrat färdigt så kommer jag att beställa. Sen är det cirka två veckor kvar tills Avdank och Avdank Äventyr finns att köpa! Tills dess kan du ju alltid kika på den nya Avdank-sidan via länken här ovanför!

avdank_wip_cards

Det här inlägget postades i Brädspel, Kreativt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till The Neverending Avdank

  1. Mikael skriver:

    Länken i sidhuvudet, tänkte jag mig :)

    http://www.beardednerd.se/avdank

  2. Daniel skriver:

    Kan inte se länken, är jag dum eller har du glömt att lägga in den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.