Tillfälligt stillestånd

Jag ber om ursäkt för bristen på uppdateringar. De senaste dagarna har jag blandat dålig rygg med att göra saker som egentligen inte är kompatibelt med dålig rygg, som att lyfta möbler, rulla däck och träna jodo. Kanske inte det smartaste, men men. I gengäld har det blivit mycket tid för att läsa och plöja vidare i Discworld-serien.

Lite intressanta grejer har hänt under tiden. Shovel Knight har släppts på Playstation-formaten och kan varmt rekommenderas om du inte redan har skaffat det på annat håll. I fredags fick vi också ett datum för Ultra Street Fighter IV på PS4: 26 maj för gissningsvis 250 kronor. Ett bra pris för ett bra spel. Nu återstår bara frågan om de gamla arkadstickorna är kompatibla. Skullgirls-teamet har gjort en drivrutin som fungerar, men frågan är om Capcom/Sony har varit lika ambitiösa. Arkadsticka är dock inte ett absolut krav för mig, så länge vi inte får SNK- eller Virtua Fighter-spel på formatet.

Disney Infinity 3.0 har läckt och kommer att innehålla Star Wars-figurer, plus Disney-kändisar som Mulan och Olaf. Jag blir mer och mer sugen på att börja köpa, men med Legos motsvarighet på väg så är konkurrensen för stor. Disney lär dock tjäna miljarder på det här med tanke på alla Star Wars-fantaster som nu kommer att hoppa in.

Lämna ett svar