Transformers Generations Selects Seacons #4: Overbite

Overbite var nog min favorit av de ursprungliga, och jag tror han tar den platsen här också. Han förvandlas till en haj med armar och ben, och därför var det förstås nära till hands att använda samma modell som Rippersnapper. Men det finns fortfarande skillnader, och både hajhuvudet och fötterna är justerade för att fungera bättre för Overbite. Som sina kollegor är han väldigt välmålad, framför allt på överkroppen som egentligen är gjuten i turkost men målad lila. Färgerna är också ännu ett märkligt exempel på kombinationer som inte borde fungera, men lila, turkos och cerise skapar på något märkligt sätt en bra helhet.

overbite1

Som jag minns honom brukade Overbite vara vapnet i teamet, kanske för att hajfenan passade bra som någon sorts armstöd i hans vapenform. Det återstår att se hur jag använder honom den här gången. En nackdel med att han har ett eget färgschema är att han inte passar riktigt lika bra ihop med de fyra andra, som antingen kör ljusrosa/cerise/azur eller turkos/grå/svart, men det gör också att han har en egen identitet. Mitt exemplar hade också utmärkt stabilitet, något som annars har varit ett genomgående problem i det här gänget som till stor del använder återanvända gjutformar i produktionen.

overbite2

Jämfört med resten av gänget har han oväntat få tillbehör. Bara ett ordentligt gevär och ett svärd (nästan likadant som Skalors) plus den obligatoriska handen. Men med en så bra figur gör det ingenting.

Det här inlägget postades i Prylar, Transformers och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.