Tre spel på väg

Nu när lönen har kommit har jag passat på att införskaffa tre spel som jag har varit sugen på ett tag. Tre tämligen olika sådana.

* Persona 4: Golden till PS Vita. Vi vet fortfarande inte när det släpps i Europa. Troligen i februari, men februari är efter jul och jag räknar med att ha en massa fritid i jul. Då passar en bärbar förbättrad version av ett jättebra rollspel alldeles utmärkt. Ser verkligen fram emot det. Det blev däremot inte ”samlarutgåvan”, för några klistermärken att förstöra sin Vita med är inte riktigt värt hundra kronor till.

* Dead or Alive 5 till Playstation 3. Jo, jag vet om att det förmodligen inte är så exceptionellt bra. Men jag får snart besök av av norra Europas mest inbitne fightingspelare och det är tradition att plöja igenom alla de senaste spelen. Och dessutom är Mila så himla, himla söt att det nästan är värt det bara för det. Jag tänkte däremot försöka behålla någon sorts värdighet och inte blåsa ytterligare flera hundralappar på bikinimodeller… någon måtta får det ändå vara.

* World of Warcraft: Mists of Pandaria Collector’s Edition. Jag fick visserligen spelet av Blizzard för recension, men jag har ju redan de fyra tidigare boxarna i hyllan och då känns det lite lamt med enbart en digital version. Dessutom gillar jag deras artbooks, brukar se igenom bakom scenerna-materialet och dessutom finns det flera låtar i spelet som jag gärna vill ha i ihoparrangerade versioner från soundtracket. Så på så sätt är det ändå en ganska prisvärd samling.

1 tanke kring ”Tre spel på väg

  1. Erik Malm

    ”norra Europas mest inbitne fightingspelare”

    Heh, kanske inte så långt ifrån, även om mina kunskaper har mer bredd än djup.

    Har du förresten möjlighet att låna PlayStation All-Stars Battle Royale, bara så att vi kan säga att vi testat det?

Lämna ett svar