Tredje Skullgirls-nykomlingen är bestämd

Efter en rafflande omröstning i fyra omgångar är den tredje nykomlingen bestämd (Squiggly och Big Band var ju givna från början). Det blev den egyptisk-influerade Eliza som vann, framför ett finalgäng bestående av fiskvarelseservitrisen Minette, superhjälten Annie och tidsgudinnan Aeon. Jag är inte superförtjust, jag gillar inte Elizas design även om de Jedah-inspirerade blodattackerna kan bli intressanta. Men jag diggar hennes två livvakter, och kombinationen sexig dam och zombie kan nog bli grafiskt intressant. Så, låt gå då.

skullgirls_eliza

Det ska också bli spännande att se hur den andra röstomgången kommer att sluta. Kommer folk att satsa mer på Annie, Aeon eller Minette för att föra dem till seger, eller kommer Team Beowulf att göra en mer koncentrerad insats? Eller blir det Stanley som helt oväntat stjäl segern?

En tanke kring ”Tredje Skullgirls-nykomlingen är bestämd

  1. Erik Malm

    Om omröstningen genomförs i ”ranka karaktärerna från 1-30”-format (vilket Lab Zero föreslagit) skulle jag gissa på att någon av de minst polariserande karaktärerna (d.v.s. de som befinner sig i mitten av de flestas listor) tar hem det. Utilitarism, på gott och ont; Brain Drain, Isaac eller Panzerfaust vore väl OK, men jag skulle inte börja satsa mer på SG just för deras skull. Annie/Beowulf/Leduc/Taliesin, eller t.o.m. Minette/Stanley, däremot….

    Jag misstänker att just Eliza var en av de få på skalan från ”låt gå” till ”First Choice!”. Jag hade hoppats att Beowulf också skulle höra hit, men han tog sig ju inte ens förbi Aeon i topp 8-omgången. `_´

Lämna ett svar