Twinka lilla stjärna där

Nu blev min lilla paladin 80. Åh, så snabbt de växer upp, och så vidare. Ändå har jag tagit det väldigt lugnt på sistone och ägnat större delen av nivå 75-80 med att dagligen köra Wyrmrest-uppdrag och kanske någon instance också. Väldigt lite andra uppdrag blev det, men så har jag också gjort Northrend tre gånger (varav en gång sedan Cataclysm släpptes) och är rätt redigt less. Nu är jag bara 4000 från att bli bästis med Wyrmrest och få min alldeles egna drake, och sen kan jag påbörja färden mot 85 och egna äventyr i Molten Core och andra ställen.

Det är förstås knappast någon nyhet. Faktum är att det var ganska exakt ett år sedan jag började spela Cataclysm-betan och hittade de här grejerna. Men då tog det ändå ett tag, fördelat över ett antal timmar, att samla ihop ny utrustning. Nu tog jag några hundra guld, skaffade material och snickrade ihop en nästan komplett rustning. Inte optimala grejor för en Retribution Paladin, men ändå låååångt bortom det man kan hitta i Northrend. Och några minuter senare har jag nästan dubbel hälsa och två och en halv gånger skadan. Plus att jag är klart överkvalificerad för att köra resterande Northrend-instancer. Så nu ska jag in där och dominera lite tills Wyrmrest är nöjda.

Lämna ett svar