Uppkonverteringar jag vill se

En mycket dåligt bevarad hemlighet blev slutligen bekräftad idag, då The Last of Us till Playstation 4 utannonserades efter att Playstation Store felaktigt råkat visa spelet. Bra att få det överstökat, för jag vill inte tro att Sony tänkte hålla på det som någon sorts ”stor nyhet” på E3. Så himla stort är det inte, även om The Last of Us har varit rejält hyllat.

Eftersom jag själv inte bryr mig om spelet så hjälper det inte heller mig. Däremot finns det ett antal spel som jag innerligt hoppas får en uppdatering eller konvertering till Playstation 4, både för att ge mig lite fler anledningar att slå på konsolen och för att få ett tillfälle att göra spelen lite bättre.

* Ultra Street Fighter IV – det är inte ens ute än, men det här är ett spel som absolut, utan tvekan måste komma till den nya generationen. Det är en akut brist på fightingspel och det här lär bli ett av de bästa på länge – tills Capcom får tummen ur och skapar Street Fighter V.

* Soul Calibur V – Namco är onekligen inte emot att återanvända spelet för att tjäna snabba pengar (se: Lost Swords). Men jag vägrar att köpa den där F2P-dyngan. Gör istället ett nytt, komplett, förpackat spel och stoppa in lite försvunna karaktärer igen så kommer jag att fortsätta spela.

* Little Big Planet 2 – alla de där miljonerna banor förtjänar bättre än att stanna kvar på en döende plattform.

* The Elder Scrolls: Skyrim – konsolerna kunde aldrig göra det här spelet rättvisa. En ny konvertering skulle kunna ge det nytt värde.

* Souls Collection – konvertera Dark Souls och Dark Souls 2 i ett smidigt paket till båda konsolerna, och inkludera Demon’s Souls i Playstation 4-versionen. Borde väl inte vara så svårt, va?

Lämna ett svar