Vandringsdejt med Tauriel

Vill du låtsas vara Legolas, inte i Mörkmården men åtminstone på Hawaii? Då kan du ge dig på att försöka vinna den här auktionen, där ”varan” som säljs är en vandring med Tauriel runt Kalalau Valley på Hawaii, och där priset går till välgörande ändamål. Tauriel är normalt känd som Evangeline Lilly och är ett av de mer uppenbara tilläggen till berättelsen, kanske för att någon tyckte att en sammanlagd skara på exakt 0 kvinnliga karaktärer i berättelsen var en aning snedfördelat (Lobelia Säcksta-Bagger uppträder på näst sista sidan men nämns inte med namn).

Nu är jag inte rik, amerikan och särskilt upplagd för att vandra på Hawaii, så det får nog vara. Möjligen skulle jag vara mer sugen efter att filmen faktiskt har visats. Men jag ser fram emot hennes roll i filmen, för hon påminner onekligen extremt mycket om en del av mina alver.

Det här inlägget postades i Film och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.