Veni vidi Maxi

Inte helt oväntat kommer även Maxi att återvända till Soul Calibur VI. Karln har ju varit med i vartenda spel sedan ettan. Här verkar han vara sig lik, med väldigt typiska kläder och spelstil. Jag tycker dock att hans ansikte ser ovanligt välmodellerat ut, en klar förbättring över en del tidigare versioner. Konstigt nog är jag inte heller helt avogt inställd till den engelska rösten, men jag kommer nog ändå att byta så fort det går.

Det är fortfarande många garanterade som ska ut, som Cervantes, Astaroth och Voldo. Jag hoppas att de kan bli överstökade snart så vi kan komma till de mer tveksamma, som Mi-Na, Hwang och Rock. Det ska också bli intressant att se om någon av Raphael, Cassandra eller Talim dyker upp. Eller för all del Hilde, även om hon är typ 14 år här och lite väl ung.

1 tanke kring ”Veni vidi Maxi

  1. Erik Malm

    Mi-Na, Hwang, Rock och Cassandra skulle jag gärna slippa, liksom Lizardman/Aeon och Yunseong.

Lämna ett svar