Intryck av Strider och Lightning

Lightning Returns: Final Fantasy XIII och Strider har dykt upp, och jag har börjat testa båda. Lightning först… och jag är inte särskilt imponerad. Det är snyggt och rätt påkostat, men samtidigt överdesignat och rörigt. Jag är också otroligt less på Lightning som karaktär, och hon är mer Mary Sue än någonsin. Jag ska fortsätta och se hur det artar sig.

Strider är däremot fullt ös från första sekunden. Redan från början klättrar han på väggar och tak och kan hugga ner nästan allt utan att ens stanna upp. Det är ett hysteriskt tempo och fullproppat med hemligheter om man går omvägar. Dessutom bjuder det på riktigt klassiska bossfajter i en svindlande takt. Där är jag imponerad.

Båda spelen ska spelas ytterligare innan jag uttalar mig slutligt. Jag vågar dock påstå att Strider är det klart bättre.

Lämna ett svar