Nu blommar löken… ett nytt Suikoden!

Jag ska sluta uttala mig om saker… eller så ska jag fortsätta. Kort efter att jag hade dödförklarat Suikoden-serien så utannonserar nämligen Konami ett nytt spel i serien. Till Playstation Portable.

Några saker oroar. Designen är uppenbart samma typ som Suikoden Tierkreis och ”en miljon världar” nämns, samma koncept som i det spelet. Det lär alltså bli ett liknande spel, om än med lite bättre prestanda. PSP är ju aningen mer kapabel att fixa till vettig grafik vilket skulle hjälpa ett Tierkreis-liknande spel ordentligt. Problemet är ju bara att PSP är praktiskt taget död i väst. Spel som The 3rd Birthday släpptes rakt ner i reabackarna i affärerna här (om än till fullpris). Om det kommer till väst, vilket inte är garanterat, så kan det bli lite bökigt att få tag på. I gengäld är det ju bara att importera om det åtminstone kommer till USA.

Men men, jag ska vara optimistisk. Suikoden! Suikoden!

Lämna ett svar