2016 års modulhus på gång

Som vanligt vid den här tiden på året har det dykt upp information och en första bild på nästa stora modulhus, som troligen kommer att släppas i januari för cirka 1600 kronor. Den här gången blir det en bank, som tar upp större delen av byggnaden. På ena sidan finns också en liten tvättomat.

Intressant att notera är som vanligt hur många nya, ovanliga delar som används, och hur designern (troligen Jamie Berard igen) har kombinerat delar på nya sätt. Uppe i takkanten används till exempel en talja som vanligtvis används av figurer för att åka längs rep, men här staplas flera snett för att skapa mer detaljer. Wolverine-klor blir prydnad, de överdimensionerade nycklarna från Elves blir mer dekor och nedre delen av fasaden är klädd med gråfärgade guldtackor. Och inne i huset skymtar nya vinklade golvplattor, som kommer att introduceras som delar av sköldarna i det nya rymdriddartemat Nexo Knights. För att inte tala om att huset också bjuder på tonvis av fönster i en ny färg och annat smått och gott … och då har vi inte ens sett insidan!

Efter tio officiella modulhus och ett par egna byggen är det förstås hundra procent givet att jag ska köpa det här. Och jag har redan börjat fundera på hur jag ska möblera om staden för att det ska passa in. Och vad som ska stå på taket …

brick_bank

Och precis nu dök de officiella bilderna upp så jag sätter upp en sån istället, där färgerna är mycket bättre.

Lämna ett svar