Arcana Heart 3 kommer till Europa

Goda nyheter idag! Arcana Heart 3 kommer att släppas i Europa via Zen United, som också är distributörer av Blazblue. Det var kanske inte så oväntat då Arc System Works varit involverade i utvecklingen även av det här spelet, som därmed lär ha riktigt bra onlinestöd.

Arcana Heart, för er som har missat det, är en av senare tiders mest populära fightingspel. Den aningen översockrade presentationen och det faktum att varenda karaktär är en tjej i åldrarna tolv till tjugo, ungefär, brukar vara avskräckande, men faktum är att Arcana Heart är ungefär så intensivt och krävande som ett fightingspel kan bli. Att använda benämningen ”hardcore” i sammanhanget är väl kanske inte lämpligt, men nog är det något för riktigt inbitna spelare. Om Blazblue är spelet man ger sig in på när Street Fighter är för simpelt, är det här nästa steg när även Blazblue börjar kännas enkelt.

Att döma av det jag spelade av ettan finns det fog för entusiasm. Tvåan självdog på grund av tidernas sämsta Playstation 2-konvertering, som gick i ultrarapid med vissa figurer. Det problemet lär inte finnas nu, och dessutom är det proppat med ännu fler varierade figurer.

Det här inlägget postades i Playstation 3, Spel, Xbox 360 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Arcana Heart 3 kommer till Europa

  1. Spåratur skriver:

    Tips:
    ”Arcana Heart 3 – stoppad pga av misstänkt barnporr”
    http://www.discshop.se/spel/playstation_3/arcana_heart_3_stoppad_pga_av_misstankt_barnporr/P92203

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.