Årets dyraste pryl är på plats

Det här året har jag hittills blåst tusentals kronor på Lego, en ansenlig summa på spel, en del på Transformers (även om jag har gått plus där totalt sett med allt jag har sålt) och så blir det ju en ny konsol om cirka femtio dagar. Jag har också köpt mig en ny soffa. Men årets dyraste och förmodligen klokaste investering står nu på plats: ett höj- och sänkbart skrivbord, beställt och levererat från Kinnarps för 6000 riksdaler, inklusive service i fem år.

skrivbord

Jag tror det är värt pengarna. På senare tid har jag märkt att jag blir allmänt stel och får värk om jag sitter för länge. Gubbkroppen börjar säga ifrån. Med tanke på att nästan allt jag gör hemma görs vid datorn så är det värt mycket att kunna växla arbetsställning. Eller växla och växla, tanken är att stå praktiskt taget jämt. Vill jag sätta mig ett tag så kan jag köra upp bilden på stor-TV:n.

De senaste veckorna har jag aktivt undvikit att sitta vid datorn i onödan, och det har gått ut över min produktivitet. Nu kan jag äntligen komma ifatt med ritande, skrivande och allt annat kul man kan göra med datorn. Och slår man ut de här 6000 kronorna på alla timmar jag kommer att stå här så är det nog faktiskt riktigt billigt i längden.

Lämna ett svar