Blodspillan i hemmabygget

Upprörd efter gårdagens händelser (och då visste jag inte ens vilka ohyggliga siffror dödstalen skulle komma upp i) satte jag mig för att distrahera mig med bygget av Smokescreen. Nu är målningen påbörjad och jag insåg att jag behövde ordna till fronten på bilen för att matcha mina referensbilder av Electramotives Datsun. Så jag ritade upp konturerna och började skära i den tunna plasten.

Att syssla med en tapetkniv är ingen bra idé när man är distraherad. Jag tänkte precis att det är tur att plasten är så trög att det bara går att skära långsamt och några millimeter åt gången när kniven helt plötsligt slant en hel centimeter och skar upp ett jack i sidan av pekfingret. Snabbt släppte jag allt och kutade till badrummet där jag tillämpade lite gamla nageltrångsrelaterade kunskaper och fick såret tvättat och omlagt. Det såg förstås värre ut än det var och nu är jag återställd förutom ett jobbigt plåster och troligen ett litet ärr. Och plasten klarade sig, skäret gick dit det skulle (om än för snabbt).

Idag fortsatte jag, med aningen större försiktighet. Planen är att bygga upp ett luftintag som liknar referensbilden. Sen fortsätter målningen. Jag har också en del planer för hur jag ska bygga Smokescreens traditionella silverfärgade gevär och axelkanonerna, som kommer att kräva en hel del konstruktion från scratch.

1 tanke kring ”Blodspillan i hemmabygget

  1. Ted

    Hallo mr beard, grym sida. Skickade ett mail i förrgår. Behöver tips på transformers dealers. Ute efter blaster och soundwave takara g1 reissues. Tackar för en kul sida

Lämna ett svar