Borta ett tag

Den närmaste tiden kan det bli lite dåligt med uppdateringar. Jag ska nämligen göra en liten operation. Det är en ganska enkel historia som ska vara över på en dag, men jag kommer att bli sjukskriven ett litet tag och det är oklart hur pigg jag kommer att vara på att skriva. Fast eftersom det rekommenderas att man rör på sig så snart som möjligt så väntar jag mig ingen längre frånvaro. Kanske kan jag till och med passa på att (långsamt) promenera av de där ytterligare 10 kilometrarna för en jäkla Umbreon. Jag har också bunkrat upp med lättlagad mat och en trave film. Kanske blir det också lämpligt att återaktivera Netflix eftersom Castlevania snart är tillbaka.

Jag tror det i praktiken blir något i stil med en tandlagning. Inget problem med själva ingreppet eftersom man är tokbedövad. Sen svider det och är jävligt i några dagar, tills det lugnar sig. Kanske får jag ett sjysst ärr också, fast troligen i coolhetsfaktor mer ”ramlat på blyertspenna” än ”Sagat”.

Det här inlägget postades i The Bearded Nerd. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Borta ett tag

 1. Erik Malm skriver:

  Good luck!

  Ur en Shoryuken-artikel:

  ”Azwel, a researcher aiming for the salvation of humanity, has mastered the unique school of fighting by summoning three weapon sets of “Twin Swords,” “Large Axe,” and “Spear Shield,” into battle. (-) In Soul Charge mode, all Weapon Arts can be used freely in his almighty existence transformation! It is only during this time that he has access to his new devastatingly powerful Critical Edge, where the opponent shall be loved by sending them Azwel’s salvation.”

  ”Does this description entice you to save humanity this October?”

  You bet it does.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.