Christopher Tins nästa mästerverk?

De senaste två albumen av Christopher Tin, nämligen Calling All Dawns och The Drop That Contained The Sea, innehåller några av de bästa musikstycken jag någonsin haft äran att få lyssna på. Därför är det utan några som helst betänkligheter jag stöttar hans nästa projekt på Kickstarter. Den nya skivan To Shiver The Sky kommer att bygga vidare på Civilization VI-temat Sogno di Volare, som redan var magnifikt i sig. Precis som Calling All Dawns utvecklade Baba Yetu till en rad fantastiska melodier kommer alltså den här skivan att bjuda på ett tiotal musikstycken, den här gången med mänsklighetens strävan mot himlen som tema.

Jag har största förtroende för Christoper Tin, och även om det kommer att dröja till nästa höst lägger jag gärna upp pengar redan nu. Jag har visserligen båda de förra albumen i nerladdad form men signerade exemplar av alla tre skivorna är en utmärkt motivation att hänga med på Kickstartern.

Det här är för övrigt min sjunde Kickstarter och förutom Bloodstained har alla tidigare levererats, även om det har tagit tid ibland. Lite av hypen med Kickstarter har försvunnit, men jag gillar fortfarande idén. Så länge man är medveten om att det inte handlar om en förbokning.

Det här inlägget postades i Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.