Datorstrul igen

Jag hade tänkt ha en lugn och harmonisk kväll med Ashes of Ariandel, men datorn ville annorlunda. Jag har tidvis haft problem med Opera som kraschar då och då, men nu ville det inte komma igång överhuvudtaget. Det kraschar obönhörligen så fort fönstren har kommit upp. Nåväl, jag testar med Chrome. Där fungerar det – men kraschar så fort jag går in i inställningar.

Så jag provar alla knep som går att hitta – installerar om, rensar AppData … inget hjälper.

Mina övriga program verkar fungera, så även om datorn börjar vara lastgammal tror jag inte att jag behöver byta ut den riktigt än. Det känns som att det här problemet är någon obskyr ålderskrämpa som inte kan lösas med mindre än en total ominstallation, och det tänker jag banne mig inte utsätta mig för innan jag har köpt en ny dator. Och det vill jag inte göra riktigt än på ett tag.

Så jag har ägnat en massa tid åt att installera Firefox istället. Det fungerar hittills (ta i trä), så jag låter det väl vara så länge. Det här är anledningen till att jag inte orkar med datorer längre. ”Det ska bara fungera”.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.