E3 2018: Ett av tio avklarade

Haha. I förrgår önskade jag mig ett nytt spel av Tetsuya Mizuguchi och här är det. Fast … kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig. För istället för Mizuguchis egna Lumines eller Rez så är det ett nytt Tetris. Tetris Effect syftar på fenomenet att man börjar se former i huvudet efter att man har spelat, och det gäller de flesta pusselspelen. Troligen kommer det att bli ännu mer intensivt nu, för spelet stödjer också VR och kommer att ha en del nya funktioner.

Men ändå. Det är Tetris. Coolt, men inte i närheten av den hype jag hade hoppats på när Mizuguchis namn dök upp.

Det här inlägget postades i Playstation 4, Spel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.