Fångat praktiskt taget alla

Nu får det snart vara dags för generation fyra i Pokemon Go, för nu börjar jag ha allt. Eller snarare, jag har allt förutom Groudon och Deoxys, och jag har en chans att få den senare på tisdag. Då räknar jag inte heller in de som fortfarande är regionsexklusiva, det vill säga Heracross, Relicanth, Tropius, Illumise och Torkoal. Jag promenerade som en galning (och köpte en hel del kläckare – smart där av Niantic) och lyckades få fram några Kangaskhan, men Tauros lyste med sin frånvaro. Till slut förbarmade sig en annan spelare här och lät mig byta till mig en.

Så jag har alla 151 från Kanto. För Johto saknar jag två, alltså Heracross och så Smeargle som fortfarande inte existerar i spelet, så där har jag 98 av 100. För Hoenn så har jag 121 av 135, men där är det alltså bara två till som går att få tag på, flera exklusiva och några som fortfarande inte finns i spelet.

Hur som helst vore det alltså trevligt med nästa generation. Jag har förberett mig rätt rejält – det var delvis syftet med det här eventet som slutar idag. De ovanliga är nästan redo, jag behöver bara en handfull Lickitung och Porygon till. Jag har skaffat mig kraftfulla versioner av de som går att utveckla i generation fyra. Jag har redan fler Mewtwo än jag ids utveckla. Nu slentrianplockar jag bara typ Abra och Machop för att möjligen få ännu mer optimerade sådana. Kort sagt: ge mig mer nu!

Lämna ett svar