Fighting Layer återvänder

Va? Eh? Hmmmm? Alltså?

Ni vet, det där extremt påkostade förstaaprilskämtet där Arika satte ihop en massa figurer från Street Fighter EX? Det blir ett spel, som kommer att släppas 2018. Och inte nog med att Kairi, Garuda och Hokuto (förlåt, Shirase heter hon nu) är med, även Skullomania och Darun Mister är bekräftade! Det ser fortfarande rätt sjaskigt ut men som lågbudgetfightingspel betraktat är det inte så illa, och Street Fighter EX hade ju sin charm.

Eftersom Arika trots allt inte äger rättigheterna till något annat än sina egna figurer så lär det snarare vara en uppföljare till Fighting Layer, men det återstår att se om några av de figurerna faktiskt får vara med. De var nämligen dunderusla, allihop. Ja, Capri, Clemence, Exodus, Fendi, George, Hong, Janis, Jigjid, Lan, Peston, Sessyu, Shang och Tetsuo var utan undantag fullständigt hemska. Däremot kan jag tänka mig att Blair och Allen också får vara med.

1 tanke kring ”Fighting Layer återvänder

  1. Erik Malm

    Daruns attacker saknar allihop den ”tyngd” de hade i EX-serien, och Chouzetsu Kishin Geki (supervarianten av hans command throw) har inte ens samma ”glimt i skyn”-effekt. Kanske sparas den till hans Level 3 (svårt att tänka mig att G.O.D. fungerar likadant som tidigare, med fyra escape-fönster men 100%-skadepotential).

Lämna ett svar