Geralt kommer till Soul Calibur VI

Överraskningen uteblev en smula eftersom CDPR inte riktigt kunde hålla masken, men nu är det bekräftat att Geralt av Rivia kommer till Soul Calibur VI. Eftersom han kommer från en egen fantasyvärld handlar det om portaler mellan dimensionerna, men i övrigt är ju Geralt en extremt lämplig karaktär i Soul Calibur, eftersom spelen trots allt utspelar sig i en alternativ tidig renässanstid med fantasyinslag. En Witcher med dubbla svärd och magi känns därför helt rätt, och kanske den lämpligaste tillsammans med Ezio i förra spelet. Jag ser fram emot att använda hans ganska tillbakahållna svärdsstil – jag har länge önskat mig en mer traditionell svärdskämpe eftersom man alltid behövt ha antingen japanska svärd, värja eller svärd och sköld. Men tyvärr lär inte Geralt gå att använda för att skapa egna figurer. Ack, man kan inte få allt.

Ska man vara superpetig så ser väl ringbrynjan som är en framträdande del av hans utstyrsel väldigt platt ut. Men i övrigt ser Geralt ut att bli ett bra tillskott. Förutom då att han inte kommer att vara med i nästa spel.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, Spel, Xbox One och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.