Kortspelet närmar sig slutskedet

På sistone har jag och min syster pysslat till och från med att använda alla bilderna jag har ritat till ett kortspel. Nu under påskhelgen har jag tagit itu med det på allvar och börjat klistra in alltihop i de färdiga mallarna. Det gick jättebra, tills jag upptäckte att nästan allihop hade småfel i texterna. Så nu går jag igenom 78 kort igen och rättar och sparar om i PNG. Korten ska sedan skickas till ett specialiserat tryckeri så jag får dem i fysisk form.

Det handlar i korthet om figurer med olika grundvärden som ska tävla mot varandra i olika grenar. För att krydda det hela finns även en del specialfärdigheter och lite grupperingar som kan göra det intressant att bygga upp rätt kombinationer. Det här är en testomgång men om det skulle visa sig finnas intresse utanför de närmast sörjande (som var med och rollspelade de här figurerna när det begav sig) så kanske jag fixar en större upplaga.

Som exempel, här är Hsienko:
kortspel_hsienko

Det här inlägget postades i Kreativt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Kortspelet närmar sig slutskedet

  1. Erik Malm skriver:

    Vet inte om jag vill SPELA det (har aldrig varit fäst vid kortspel), men skulle nog vara intresserad av ett fysiskt exemplar av leken som ren memorabilia.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.