Mellandagsshopping

Med alla reor som pågår konstant numera känns mellandagsrean lite överskattad, men det är ju i alla fall lite kul att kika. Och jag hittade faktiskt en del.

* Lords of the Fallen – jag har varit sugen ett tag och det är nog dags att sätta igång med det här. Jag har spelat väldigt lite ”riktiga” spel på Playstation 4 hittills, men nu blir det Lords of the Fallen fram till Bloodborne, och sen Bloodborne fram till Dark Souls II, och sen är jag nog redigt less på speltypen ett tag framöver.

* Lite seriefilmer: The Dark Knight Rises (29 kr är ett lagom pris för den här filmen, om inte annat bara för att komplettera bluray-trilogin), X-Men: Days of Future Past, och så Guardians of the Galaxy som jag ser fram emot att kika närmare på. Jennifer Lawrence i blått eller Zoë Saldana i grönt? Jag lutar åt sistnämnda.

* Och så åkte jag förbi Lego Center igen för att försäkra mig om att jag inte hade missat något. Det blev fem karatemästare (för en tänkt Lego-dojo någon gång i framtiden) och lite pirater.

Det här inlägget postades i Film och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.