När beta fyller ett syfte

Ett av mina första intryck av Mists of Pandaria var att startzonen, Jade Forest, kändes lite seg. Det var en ganska typisk landstigningsgrej och banka ihjäl en massa monster på löpande band redan från starten. Ungefär samma sak som vi har gjort åtminstone i Wrath of the Lich King, bara det att det var en bambuskog istället för en nordisk slätt. Tydligen var det inte bara jag som klagade, för nyligen stängdes hela zonen av för att byggas om. Nu är den öppen igen, och det har hänt en hel del.

Det är fortfarande en hel del buggar så jag är inte helt säker på proceduren, men man får i alla fall order av Varian att följa med slagskeppet Skyfire till Pandaria. Man anländer och blir direkt beskjuten av Horde-trupperna som har byggt en bas på södra kusten (där Alliance-basen fanns innan patchen). Det blir en helt annan intensitet och man får slåss mot Horden istället för några godtyckliga apor (som redan dyker upp tillräckligt mycket i resten av zonen).

Jag ska spela igenom de här uppdragen när det fungerar felfritt, men det verkar onekligen lovande. Det verkar mest vara den här första fjärdedelen som är ny, men det kan göra mycket för att förbättra zonen som helhet.

Lämna ett svar