Nu kan vi fika i Lordran

Det fanns en gång i tiden ett café i Japan (förstås) med Sakura Wars-tema. Det är inte så svårt att föreställa sig. Hade de bara haft en dansshow också så hade det varit hur in-universe som helst. Men vill man fika bland odöda och förfall i Dark Souls? Det tror i alla fall Namco-Bandai, som öppnar Dark Souls Café. I Japan (förstås).

På menyn hittar vi godbitar som Ring of Stone, Ephemeral Black Meat Bun, Roasted Mushroom People (mmmm), Fried Meat of Snake Man och Arm of the Black Dragon Kalameet. Och förstås går det att få sig en stärkande Estus-dryck.

Det här är troligen ingen permanent installation, så det är bäst att du har vägarna förbi Japan snarast om du vill käka mat Lordran style. Du hittar adress, meny och sånt här.

estusflask

Det här inlägget postades i Mat, PC, Playstation 3, Spel, Xbox 360 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.