Nya Playstation Store är vedervärdig

Vad i hela friden tänker Sony med? Den nya Playstation Store är bedrövlig på en hel massa sätt. Nog för att den gamla var rörig ibland och att saker fanns i flera kategorier, men nu är det praktiskt taget omöjligt att hitta något. Det är godtyckligt vad som syns i stora rutor på ”splashsidorna” och vart det är placerat. Om man försöker leta sig in i kategorier får man allt skräp listat i en enda lång lista, som tar bokstavligen minuter att ladda. Kategorin musikspelslåtar är till exempel fylld med en massa Dancestar-skit som jag inte bryr mig om, jag vill bara se det nyaste från Rock Band 3. Faktum är att det kunde jag inte. När det senaste Chicago-paketet inte var listat bland nyheterna försökte jag söka på spelet med den nya sökfunktionen, och konstaterade att Rock Band 3 inte existerar. Inte heller Rock Band Blitz, tydligen. Däremot Rock Band Unplugged, som inte en jävel bryr sig om. Det slutade med att jag fick köpa låtarna via spelets inbyggda shop istället. Samma sak med Dark Souls som inte heller går att söka fram. Det var bara ren tur att jag hittade Artorias of the Abyss på splashen, annars hade den varit borta i gyttret.

DETTA SUGER. Om jag, som vet vad jag vill ha och vet att det ska finnas där, inte kan hitta det jag söker, hur ska då gemene man kunna köpa sig något? Sökfunktionen är seg, laddningstiderna är under all kritik, det tar längre tid att starta upp och designen är plottrig å det grövsta. Det är en wannabe-kopia av Microsofts (förra) interface, men utan konsekvens och överskådlighet. Fullständigt uselt.

Lämna ett svar