Om man kunde avvara 500 dollar…

Jätteversionen av Metal Gear Rex som jag berättade om tidigare är klar och kommer snart att börja skeppas ut. Och som jag sa är jag verkligen glad att jag inte är ett dedikerat Metal Gear-fan, för den här är verkligen något sjukt läcker. Det är nästan så att jag vill ha den oavsett. Men alltså. Vi snackar en hel bunt tusenlappar. Å andra sidan har den en fungerande (ljusmässigt) railgun…

Det här inlägget postades i Modeller, Prylar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.