Pokenad i hemtrakterna

Nu är det snart jul, alla julklappar är handlade och det sista jobbmötet är avklarat. Men än viktigare: jag har sett ut lämpliga stråk för pokenad – detta lämpliga ord som lanserades av min ärade kollega @nordiclania. Nu när det blir lite mer fritid hinner jag med lite mer Pokemon Go-vandrande, alltså nämnda pokenad. Här är det lite längre till närmaste pokestop men i gengäld får jag promenera mer. Jag har också upptäckt ett lysande område i närheten av vattnet där jag hittat både ett par Dratini, ett gäng Magikarp och nu senast en drös Poliwag (som jag visserligen inte behöver längre, men de är ju så söta). 

Men en annan viktig aspekt av jagandet är att ha koll på närområdet. När det poppar upp en ovanlig typ gäller det att veta vart den möjligtvis kan finnas, för att slippa leta febrilt gata upp och gata ner. Här verkar det i alla fall finnas två potentiella vatten-Pokemon-nästen, och ikväll gjorde jag en sväng runt kvarteret för att spika dem. Den ena är bara runt hörnet, men den andra kräver att jag halkar ner i ett osandat parkområde. Skulle det dock dyka upp en Dragonite eller Gyarados där så är det värt både ett och annat brutet ben.

På Pokedex-fronten går det annars framåt. Nu lanserades ju ett gäng nya potentiella äggkläckningar som inkluderar ett gäng bebisvarianter av de gamla. Jag har hittat en Cleffa och en Igglybuff, men inte den helt nya Togepi. Det stör mig en liten aning att de hamnar långt ner i sorteringen och inte i samband med sina respektive evolutioner, men det lär jag få leva med. Annars har jag nu 134 av … 143? … från den första generationen. Men innan jag är helt klar lär det väl fyllas på mycket mer. Och så länge som Bulbasaur, Omanyte och Kabuto vägrar förekomma på mina breddgrader kommer det att ta tid.

Det här inlägget postades i Iphone/Android, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.