Predaking är på gång!

transformers_predaking

Den nya Predaking har visats upp, den första riktiga nyversionen av det här gänget sedan 1987. Och det är fem stycken större figurer som kopplar ihop sig, istället för en stor och fyra små. Det innebär att Predaking är lika mycket större än andra combiners som originalet var större än sin tids motsvarigheter. Så stor faktiskt att jag inte tror att han ryms i min hylla. Tittar man på de individuella delarna ser de också tämligen kantiga ut, men jag förmodar att det är för att kunna vara stabila nog i kombinerat skick. Det här monstret lär ju väga sina modiga kilon.

I samma veva visades också den kompletta Abominus samt en del andra nyheter som Optimal Optimus och ett gäng nya mindre figurer. Abominus ska jag också ha, och Darkwing. Sen börjar det återigen vara fullt i hyllan och jag saknar egentligen bara en ny Scorponok. Men det lär väl bli av när som helst om jag känner Hasbro rätt.

Lämna ett svar