Ragnaros hand i min hand

Åtta dagar tog det. Åtta dagar av relativt intensivt farmande, letande och ideliga besök till Molten Core. Åtta dagar då min krigare var stationerad där inne mer eller mindre på heltid i jakten på svindyra Blood of the Mountain, växlat med min paladin på varv efter varv runt Winterspring för att farma Arcane Crystals. Men skam den som ger sig, och tack vare några auktionshusfynd och hyfsat tur med de tre figurer jag kan göra Molten Core med, så lyckades jag få ihop alla materialen igår.

Idag blev det vår sedvanliga tripp till Blackwing Lair och efter det kunde en kompis hänga med ner till Blackrock Depths. Först en sväng genom lavan till den enda platsen i spelet där man kan smälta dark iron, och sedan upp till själva Shadowforge-städet där Sulfuron Hammer kan tillverkas. En kort väntan, sen hade jag Sulfuron Hammer i min hand. Bara en liten konstpaus, och sedan tog jag fram Eye of Sulfuras. Kombinera de två, och… boom, spelets första legendariska vapen är mitt.

Triumf, seger och ära. Det hade varit riktigt optimalt om min Judgement-rustning hade varit färdig men redan nu ser det riktigt bra ut att bära runt på Sulfuras, Hand of Ragnaros, iförd den klassiska paladinrustningen. Och även om jag inte kommer att kunna använda den särskilt ofta framöver så kan jag vara rätt säker på att jag kommer att bära runt den i väskorna så länge jag fortfarande spelar.

Lämna ett svar