Robot Wars är tillbaka!

3 – 2 – 1 – Activate! Den kultiga brittiska serien Robot Wars kommer tillbaka i år! Sex nya program med nya deltagare vars hemmabyggen försöker förvandla varandra till skrot. Till sin hjälp har de nya och uppdaterade husrobotar, och flera av veteranerna kommer tillbaka, inklusive Razer, Behemoth och Thermidor (ingen Hypnodisc eller Chaos 2 dock). Formatet verkar mestadels vara detsamma, med radiostyrda robotar med mekaniska vapen. Det hade ju onekligen varit intressant att även utveckla mot den moderna drönartekniken, men det kanske är svårt att göra något mer konkret vapen på en sån än ”överlev en krasch”.

BBC är som vanligt tjuriga på rättigheterna och inte ens trailern går att se officiellt, men räkna med att det kommer att dyka upp både här och där på Youtube (inte helt omöjligt att någon svensk kanal satsar på det igen). Hur som helst kommer jag att hålla utkik efter ännu lite mekanisk förstörelse!

Det här inlägget postades i Prylar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.