Sista chansen att vara med på Turrican Soundtrack Anthology

Chris Hülsbecks Kickstarter-insamling för att finansiera ett nyproducerat soundtrack till Turrican blev en succé och med fyra dagar kvar är det snubblande nära att nå 150000 dollar, dubbla den ursprungliga budgeten. Det har gjort att ytterligare mums redan är utlovat, inklusive en fjärde skiva i soundtracket och, för högre bidrag, en USB-sticka med hela originalsoundtracket från alla Turrican-titlar.

Som utlovat har Chris skickat ut ett första smakprov i form av The Final Challenge från Turrican 2. Efter att ha lyssnat på den är jag rätt nöjd. Det var ingen av mina favoriter men det låter bra. Samma rena, klara synthljud men uppfräschade instrument och lite djupare arrangemang, bland annat med en distad gitarr inlagd. Väldigt ren spelmusik och klart lovande.

Vill du ha själva soundtrackboxen (som nu alltså kommer att bli av, förutsatt att Chris håller vad han lovar) så är det här sista chansen att bidra. Det kommer inte att gå att köpa den i efterhand. Själv hoppas jag på att de kommer att numreras i den ordning vi bidrog, för då kommer jag att ha en av de allra första…

Lämna ett svar